Virus أغنية محمد رمضان الجديدة

Virus أغنية محمد رمضان الجديدة

اغنية محمد رمضان الجديده فيرس نزل منها برومو على انستاجرام:

 بقت أكتر لحظات الفضول بتجيلنا لما نعرف ان محمد رمضان نزل اغنية جديدة وبنبدأ ندور علي الأغنية فنلاقيه منزل جزء منها وبيفضل مشوقنا حبة لحد مينزل باقي الأغنية و ياسلام لو نزل الفيديو بتاعها كمان و طبعا بنفضل نسمع الأغنية  و تعلق في مخنا. و لو مشغلناهاش فإحنا بنلاقيها شغالة في كل مكان فبتعلق معانا برضه مرة اغنيه نامبر وان و مرة اغنيه مافيا و حاجات من دي كتير بس المرة دي بقى هيعلق في مخنا حاجة جديدة خالص وغريبة برضه. اغنية محمد رمضان الجديده فيرس هنفضل نسمعها و نتفرج عليها و هنفضل طول ما إحنا صاحيين نقول فيرس…فيرس…فيرس و مش بعيد و إحنا نايمين نحلم ب اغنية فيرس كمان.

طبعا إحنا عارفين ثقة محمد رمضان في نفسه فظيعة و بتفاجئنا كلنا فأكيد الأغنية دى هتأثر فينا و هتدي كل واحد ثقة عمياء في نفسه , ده بيقول إنه هيستغل أي غلطة لينا فكل واحد يخلي باله من نفسه بقى عشان الموضوع شكله بقى خطر كدة , عشان ده ضرب سن إبرة فرقعت أطخن ما فينا مابالك بقى لو إتعصب شوية كمان هيحصل ايه؟

بس طبعا في الآخر هنقول لمحمد رمضان إحنا مستنيين باقي الأغنية و الأغنية البعدها  اللي هتخلي شعب مصر و الشعوب البرة مصر كمان ماشية  تقول حاجة غير فيرس…فيرس…فيرس